
Satışta Kota ve Prim Sistemleri Semineri
19 Eyl Per
|DoubleTree by Hilton Istanbul Esentepe
Katılım Bedeli: 699 TL+KDV | Etkin satış kotasız, kota da primsiz olmaz. Prim sistemine, uygun şekilde geçildiği zaman ortalama bir Türk satış organizasyonunda satış performansı EN AZ % 100 artar.


Saat ve Yer
19 Eyl 2019 09:30 – 17:00
DoubleTree by Hilton Istanbul Esentepe, Esentepe, Büyükdere Cd. No:117, 34394 Şişli/İstanbul, Türkiye
Etkinlik Hakkında
Eğitmen: Necdet Uygurer
Etkin satış kotasız, kota da primsiz olmaz. Prim sistemine, uygun şekilde geçildiği zaman ortalama bir Türk satış organizasyonunda satış performansı EN AZ % 100 artar.
Kotanın performansı zorlayıcı olması esastır ancak erişilebilir olmalıdır. Prim uzun dönem için ya da zaten bahane bulup vermemek için tasarlanırsa faydadan çok zarar getirir.
Profesyonel satış teşkilatı dünyanın her yerinde kota ve primle çalışır. Satış maaşlı memuriyet değildir.
Bu seminer;
• Satışta pratik kota ve prim sistemlerini öğrenmek, incelemek isteyenler,