
Genel Müdür Tipine Göre Satış Organizasyonu
01 May Cmt
|Webinar
Katılım Bedeli: 490 TL+KDV | Genel müdür tipi ile genel müdürden sonraki bir numaralı müdür olan satış müdürü arasındaki ilişkiyi yönetebilmek şirket karlılığını en az %50 arttırmak gibi “müthiş” ya da “dehşet” ya da “stratejik” bir öneme sahiptir.


Saat ve Yer
01 May 2021 09:30 – 13:30
Webinar
Etkinlik hakkında
Eğitmen: Necdet Uygurer
Sadece genel müdür düzeyi için tasarlanmış bulunan bu çok özel seminerimizin amacı, kısa süre içinde ve 2021 itibarı ile “satış odaklı” şirket genel müdür profillerini hatırda kalıcı özellikleri ile sunmak ve daha önemlisi genel müdür profiline göre nasıl ya da ne tür bir satış müdürü bulunduğu, bu iki profilin nasıl bir satış kadrosu yönettikleri konusuna, örneklerle, NET tavsiyeler sunmaktır.
Çalışmamız 2021’e gelen Türkiye iş hayatındaki deneyimlerle tasarlanmıştır ve sunulan genel müdür profilleri ciroları en az 3 milyon Dolar ile en çok 75-80 milyon Dolar arasında olan Türk ve yabancı sermayeli şirketlere aittir.Cirosu 1 milyon Dolar’dan az veya 150 milyon Dolar’dan fazla olan bir şirket genel müdürü kendi profilini bu çalışmada bulamayabilir.
Genel müdür tipi ile genel müdürden sonraki bir numaralı müdür olan satış müdürü arasındaki ilişkiyi yönetebilmek şirket karlılığını en az %50 arttırmak gibi “müthiş” ya da “dehşet” ya da “stratejik” bir öneme sahiptir.
Bunu Türkiye örnekleri,…