
Bayi ve Kanal Yönetimi
08 Tem Çar
|Webinar
Katılım Bedeli: 350 TL+KDV | Türkiye’de bayi deyince aklımıza ne geliyor? Para, marj, iş yükü, ürün, kar, pazar payı, yoksa hepsi mi? Hangimizin aklına iş ortağı geliyor? Bayiler birer müşteri midir, ne dersiniz?


Saat ve Yer
08 Tem 2020 12:00 – 17:00
Webinar
Etkinlik Hakkında
Eğitmen:Evren Aksoy
Türkiye’de bayi deyince aklımıza ne geliyor? Para, marj, iş yükü, ürün, kar, pazar payı, yoksa hepsi mi? Hangimizin aklına iş ortağı geliyor? Bayiler birer müşteri midir, ne dersiniz?
Karar sizin
“Bayi nedir, bayi yönetiminde temel prensipler, bayi yöneticisi görev ve tanımları” gibi hafif teorik, her yerde ve kitapta bulabileceğiniz, eğitimden çıktığınızda 80%’inini unutacağınız, işinizin başına döndüğünüzde ne uygulayacağınızı bilmediğiniz ve değerini sorgulayacağınız bir eğitim mi almak istersiniz. Yoksa işinize geri dönmek ve öğrendiklerinizi uygulamak isteyeceğiniz, çok farklı tecrübelerden öğrenebileceğiniz, ppt slidelarıyla dolu ama aynı zamanda sorularınıza cevap bulacağınız ve hiçbir yerde elde edemeyeceğiniz uygulanabilir metodları alacağınız, ders notlarının daha sonra tarafınıza gönderildiği bir paylaşım mı tercih edersiniz?
Bu 5 saatlik program katılımcıların bayi yönetim etkinliğini yeni seviyelere taşımak için gerekli bilgi ve becerilerle donanması konusunda yardımcı olacaktır.
• Doğru satış kanalını belirlemek